persoon die op de knop ISO drukt

Inpladi verzegelt haar inzet voor kwaliteit en informatiebeveiliging

ISO 27001 ISO 9001Enthousiast delen we dat Inpladi vanaf 4 oktober 2023 de trotse drager is van de ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen, verstrekt door DigiTrust, een onafhankelijk certificeringsorgaan. Deze mijlpalen zijn niet enkel symbolen van onze toewijding aan uitmuntendheid en informatiebeveiliging, maar ook een blijk van onze consistente inzet voor voortdurende verbetering en klanttevredenheid.

ISO 27001: Beveiliging op zijn best
Onze NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017+A11:2020 certificering staat als een bewijs van ons vermogen om de veiligheid van uw informatie te waarborgen middels een robuust Information Security Management System (ISMS). Door het implementeren van de internationaal erkende standaard voor informatiebeveiliging, verzekert Inpladi niet enkel de integriteit en vertrouwelijkheid van uw informatie, maar demonstreert het ook onze vastberadenheid om een cultuur van continue beveiligingsverbeteringen te onderhouden.

ISO 9001: Kwaliteit die spreekt
Met het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat, getuigen we van onze vaardigheid in het beheersen en consequent verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Deze internationaal erkende standaard voor kwaliteitsmanagement stelt ons niet alleen in staat om te voldoen aan klanteisen en -verwachtingen, maar waarborgt ook dat een cyclus van constante verbetering binnen ons bedrijf is verankerd.

Een Belofte van continue groei en ontwikkeling
Inpladi stopt niet hier. Terwijl de geldigheid van de ISO 27001:2017 en ISO-9001:2015 certificeringen drie jaar bedraagt, zullen we jaarlijks door een externe auditor worden beoordeeld om de voortdurende verbeteringen en onze naleving van deze normen te verifiëren. Bovendien blijven we eigen initiatieven ontplooien en houden we de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten om onze informatiebeveiliging en bedrijfsprocessen voortdurend te optimaliseren.

We zijn niet alleen trots op deze prestaties, maar ook op het feit dat we onze klanten het geruste gevoel kunnen geven dat hun projecten in bekwame en veilige handen zijn.

Wij stellen onze ISO-certificaten beschikbaar voor iedereen die deze wenst in te zien. Mocht je een kopie van onze certificaten willen bekijken of meer details willen over onze certificeringsproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.