Trafficmanager Joan bij Inpladi aan het werk

Joan, wat doe jij nou eigenlijk bij Inpladi?

Mijn naam is Joan Rijkers. Ik ben de trafficmanager van Inpladi. Als mij gevraagd wordt wat mijn werkzaamheden zijn, dan zeg ik altijd dat ik de ‘regelneef’ van Inpladi ben.

Als trafficmanager heb ik meerdere taken en verantwoordelijkheden. Het verwerken van opdrachten is de belangrijkste taak. Dit omvat het verzamelen van alle informatie die nodig is om een opdracht uit te voeren. Ik verzorg de briefings, wijs taken toe aan de juiste medewerkers, maak de planningen, bepaal de prioriteiten en focus me op de deadlines.

Een ander aspect van het werk is het contact met opdrachtgevers. Overleg, aannemen van opdrachten, verstrekken van offertes, controleren van opmaakproeven, communiceren van de feedback tussen opdrachtgevers en het creatieve team. Het is belangrijk om vlot en alert te reageren waarbij ook de sociale kant niet vergeten wordt.

Daarnaast heb ik nauwe contacten met leveranciers. Ik let erop dat producten op tijd geleverd worden en garandeer de kwaliteit van het werk. Daarbij kopen we zo duurzaam mogelijk in. Door duurzame materialen en technieken te gebruiken, kunnen ook wij een positieve bijdrage leveren aan het milieu.

Als voorbeeld wil ik onze relatie met de Parkinson Vereniging benoemen. De Parkinson Vereniging is belangenbehartiger voor de ruim 63.000 mensen in Nederland met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. Ik ben er trots op dat wij voor deze organisatie de communicatie-materialen mogen verzorgen. Zoals informatiebrochures, standmaterialen, maar ook het magazine waarvoor wij – naast de layout – ook de advertentie-acquisitie, het drukken, de postale verwerking en het gunstig inkopen van porti verzorgen.

Inmiddels werk ik 20+ jaar met veel plezier bij Inpladi. Wil je ook eens weten of de productie van jouw communicatiematerialen efficiënter kan? Neem dan contact met mij op. Telefoon 06 22 99 54 82.