Resultaatgericht

Resultaatgericht

Al onze werkzaamheden zijn gericht op resultaat. We handelen vanuit deze gezamenlijke visie met als doel uw merk en marktpositie te versterken. Dit doen we door slimme plannen te maken, creatieve concepten te bedenken en vorm te geven, effectieve communicatiemiddelen in te zetten, onderscheidend vermogen te ontwikkelen en vindbaarheid te optimaliseren. Wij zijn pas klaar als onze klant tevreden is.

Ervaren

Ervaren

Inpladi heeft al meer dan 25 jaar praktische ervaring in het creatief, effectief en helder communiceren met uiteenlopende doelgroepen. Door uw expertise te koppelen aan onze ervaring en deskundigheid kunnen we als één team werken aan uw succes. Onze rol is helder: een stabiele en betrokken partner zijn, die voortdurend de lat hoger legt en een toonaangevende rol in de markt speelt.

Innovatief

Innovatief

Door steeds maximale ruimte te geven aan innovatie kunnen we onze klanten optimaal blijven bedienen. Andere ondernemers zijn daarbij onze belangrijkste inspiratiebron. Door het delen van kennis en stimuleren van co-creatie blijven we voorop lopen in deze snel veranderende omgeving. Daarom zijn we lid van het collectief Strijp-CS in Eindhoven en hebben we CS46 opgericht.

Betrokken

Betrokken

Inpladi kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid met haar klanten en de regionale gemeenschap. Inpladi wil met haar werkzaamheden een verlengstuk van uw bedrijf zijn. Wij voelen ons daarom ook mee verantwoordelijk voor uw succes. Ons multidisciplinaire team is sociaal bewogen, heeft oog voor de belangen van onze klanten en is bijzonder toegewijd om u te helpen richting te geven aan de toekomst.
Daarnaast sponsort Inpladi een wisselende groep van maatschappelijke organisaties en goede doelen op het gebied van gezondheid, welzijn en cultuur.

Flexibel

Flexibel

Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap van Inpladi. Wij leveren altijd maatwerk, bedenken flexibele oplossingen en voor spoedeisende opdrachten staan wij altijd klaar. We spelen in op veranderende wensen en veren met u mee. En daarbij schuwen we het bewandelen van ongebaande wegen niet. We stellen altijd de hoogste eisen aan onszelf wat betreft de creatieve kwaliteit en de vakkundige uitvoering. Van het idee tot en met de uitvoering.

Duurzaam

Duurzaam

Wij voelen ons verantwoordelijk voor een duurzame toekomst. Daarom hebben we respect en nemen we verantwoordelijkheid voor milieu, mens en maatschappij. Dat uit zich in onze eigen activiteiten en in onze adviezen aan onze klanten. En die aandacht gaat verder dan alleen ons werkterrein: Henk Vrugt is bedenker/doener van #zwerfie, een social media hashtag voor een groeiende beweging van vrijwilligers die, door elke dag minstens één stuk zwerfafval op te rapen, een verschil wil maken.